Междуличностни проблеми

Страхувам се да променя нещата, а се боя че ще остана вечно сама

Жена на 34 години съм, несемейна, без деца, живея на семейни начала с женен мъж с разлика във възрастта ни 22 години. Страхувам се да променя нещата, а се боя че ще остана вечно сама, нищо не ме радва, затворила съм се в себе си, не ми се говори с никого, а работата ми е да комуникирам с клиенти. Нямам хъс за нищо. На какво се дължи това?

Отговор на зададения въпрос:

На депресия. А депресията се дължи на зацикляне. Докато се страхувате да промените нещата, не очаквайте промяна в себе си и в живота си.  Не можем да правим нещата по един и същи начин и да очакваме различни резултати.

Вселената се разширява (респективно променя) непрекъснато. Човекът е може би единствената същност, която отказва да се промени, дори и когато се чувства зле. 34 е една чудесна възраст за ново начало. 🙂 Бог обича смелите!

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • Най-Големият InSighting семинар 2018 - INSIGHTING®  СЪБИТИЕТО 2018 ИДВА…   ТРИНАЙСЕТИЯТ ГОЛЯМ СЕМИНАР САТОРИ ОМЕГА aka Tочката на прозрение и свобода 18-те преломни Прозрения на Древните 21-30 юли  Годината на земното куче INSIGHTING®  РИТРИЙТ  9+1 дни С основателя на InSighting® — д-р Димитър Тенчев На ново, китно и уединено място в Балкана (Драма… няма!)   Сатори Омега — InSighting Събитието […]
  • OTHERKIN - INSIGHTING UNIQUE За първи път в света и… в InSighting Център! Хипноза — Модул Х OTHERKIN (Транс-миграция-в-истинската-ти-същност)   С основателя на InSighting  д-р Димитър Тенчев 15 – 17 юни 2018 Otherkin aka Modul X — Началото Какво е Otherkin? Otherkin е шеметно разпространяващ се през последните години социален феномен. Представителите на Otherkin изграждат цяла нова […]