Алкохолизъм

Казвам се Светла, на 37 години. Започнах да пия алкохол преди 11 години. Започнах от 50 и стигнах до 750 мл. на ден. От 3 години правих опити сама да го спра – алкохола, но се провалях след третия ден и така се въртях в един порочен кръг. Ден след ден. Изпаднах в дълбока депресия и започнах да търся алтернативни методи на лечение. Така от интернет попаднах на хипноза като такъв метод и на сайта на д-р Тенчев.

Беше ме малко страх, но след като прочетох малко литература по въпроса, след три месеца време се престраших и отидох. То при мен нещата нямаше накъде повече да се влошават…чувствах се много зле. След първия сеанс се почувствах чудесно. Обхвана ме някаква еуфория и познайте какво направих като се прибрах в къщи?! Ами сипах си една голяма водка. Какво беше изумлението ми обаче когато отпих. Не усещах вкуса й. Даже се ядосах. После някак си от само себе си след още 2-3 сеанса спрях да пия. Сега не пия от три месеца и искам да ви кажа, че е напълно възможно чрез хипноза човек да спре тази зависимостД-р Тенчев казва, че аз сама съм се справила, но това според мен не е така – той прекъсна порочния кръг!

Днес обичам себе си и търся начини за самоусъвършенстване. Това е. Следващата зависимост , която искам да изкореня от себе си са цигарите. Ще ви пиша, когато го направя. Успех ви желая!

Светла

още от психотерапевта:

  • OTHERKIN - INSIGHTING UNIQUE За първи път в света и… в InSighting Център! Хипноза — Модул Х OTHERKIN (Транс-миграция-в-истинската-ти-същност)   С основателя на InSighting  д-р Димитър Тенчев 15 – 17 юни 2018 Otherkin aka Modul X — Началото Какво е Otherkin? Otherkin е шеметно разпространяващ се през последните години социален феномен. Представителите на Otherkin изграждат цяла нова […]
  • Хората масово живеят чужд живот -  Дишането е мощен изцелител, който чисти излишното и увеличава осъзнатостта ни   Ще започна със странен въпрос. Вярваш ли в магии? Смяташ ли, че е възможно външно енергийно въздействие върху човек, което да промени психологическото му състояние? Мисля, че е възможно, но не вярвам, че е така масово, както се говори в България – за […]