Казуси - Как да си помогна

Kак на практика, с простичък пример, да достигна до убеждението, че светът изобилства от възможности?

Kак на практика, с простичък пример, да достигна до убеждението, че светът изобилства от възможности? Например: наближават избори, работя в кметство, новият кандидат се заканва да уволни всички стари служители. В населеното място работни места фактически няма. Как да се убедя че имам неограничени възможности?

Отговор на зададения въпрос:

В моя живот също много пъти ми се е струвало, че съм в задънена улица и като че ли няма никаква възможност да сътворя промените, от които се нуждая. И тогава винаги съм развивал непоклатимо намерение за това, което наистина искам и съм бил абсолютно безкомпромисен в желанието си да го получа. И в един момент всичко се е подреждало по такъв начин, който от гледна точка на логическия ум, ми се е струвал абсурдно, невъзможно.

Светът наистина изобилства от възможности и най-голямата ни грешка е, че се самоограничаваме. Защо решихте, че единственото място е да работите като чиновник в общината или да вегетирате в града, в който възможности няма? Душата обича простора, а не ограниченията. Когато се хванем за сламката на сигурността, съзнанието ни се затваря към всякакви нови възможности, дори и те да са около нас.

Развийте непоколебимо намерение за това, което в действителност искате. И ще видите как Вселената ще ви предложи всичко, от което имате нужда по най-добрия за вас начин. По отношение на развиването на намерение ви препоръчвам книгата “Wishpin”. Там подробно е описан алгоритъмът на успеха посредством силата, която всеки носи в себе си. От вас се изискват само две неща – пределна яснота за целите ви и непреклонно намерение за постигането им. Останалото ще ви се придаде от само себе си.

„Стремете се не към трудното, а към невъзможното” – Буда

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • REFRAMING 3 ШИКАН ТАЗА - InSighting Unique! REFRAMING 3 ШИКАН ТАЗА БЪДЕЩЕ НАСТОЯЩЕ РАЗБИЙ РАМКАТА ЗА 5 МИНУТИ@ В една нощ на самотния 4 ОКТОМВРИ На живо или по Skype 5 минути @ Рамка няма.     Окей. Отново сме в режим Reframing. Помниш Мързеливата Ръка? Преломна практика. Достатъчно е да владееш едно пръстче от ръката си, за да отпуснеш […]
  • ПАНИК БУТОН ЗА ПАНИК АТАКИ - ПАНИК БУТОН за ПАНИК АТАКИ   ИЛИ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО ИСТИНАТА, КОЯТО ЩЕ ТЕ НАПРАВИ СВОБОДЕН  ОТ ПАНИК АТАКИТЕ   И от компромисите, които са ти ги причинили  Какво са паник атаки aka паническо разстройство? — определение от InSighting Център Неочаквани и повтарящи се атаки от интензивен страх (оттам и името “панически”), които отключват синдромокомплекс (казано […]