Казуси - Как да си помогна

Kак на практика, с простичък пример, да достигна до убеждението, че светът изобилства от възможности?

Kак на практика, с простичък пример, да достигна до убеждението, че светът изобилства от възможности? Например: наближават избори, работя в кметство, новият кандидат се заканва да уволни всички стари служители. В населеното място работни места фактически няма. Как да се убедя че имам неограничени възможности?

Отговор на зададения въпрос:

В моя живот също много пъти ми се е струвало, че съм в задънена улица и като че ли няма никаква възможност да сътворя промените, от които се нуждая. И тогава винаги съм развивал непоклатимо намерение за това, което наистина искам и съм бил абсолютно безкомпромисен в желанието си да го получа. И в един момент всичко се е подреждало по такъв начин, който от гледна точка на логическия ум, ми се е струвал абсурдно, невъзможно.

Светът наистина изобилства от възможности и най-голямата ни грешка е, че се самоограничаваме. Защо решихте, че единственото място е да работите като чиновник в общината или да вегетирате в града, в който възможности няма? Душата обича простора, а не ограниченията. Когато се хванем за сламката на сигурността, съзнанието ни се затваря към всякакви нови възможности, дори и те да са около нас.

Развийте непоколебимо намерение за това, което в действителност искате. И ще видите как Вселената ще ви предложи всичко, от което имате нужда по най-добрия за вас начин. По отношение на развиването на намерение ви препоръчвам книгата “Wishpin”. Там подробно е описан алгоритъмът на успеха посредством силата, която всеки носи в себе си. От вас се изискват само две неща – пределна яснота за целите ви и непреклонно намерение за постигането им. Останалото ще ви се придаде от само себе си.

„Стремете се не към трудното, а към невъзможното” – Буда

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • ПАЛЕО 3 @ СЪРЦЕ-ТО - InSighting Unique ПАЛЕО 3   СЪРЦЕ-ТО Природата          Алтернативата Лекотата          Естествеността            Освободеността Завръщане към протокорените на здравето и същността  5 спокойни вечери в понеделник  5 дълбоки откровения за всеки 5 сатсанга с Д.  5 докосвания до Сърцевинността от 14 март 19:09 Всичко, което […]
  • RESET 222 — РАМА РАДОСТТА - INSIGHTING U-NIQUE! RESET 222 РАМА РАДОСТТА (Настройване към по-висша честота) Посрещане на Соларната Нова Година 4-6 февруари 2’22 Животът няма да е същият след това Тридневен семиритрийт от необичайности В Утробата   или  Google Meet Утре започва от сега! Познаваш Утробата в InSighting център, нали? Изпитал/а си чувството веднъж попаднал/а там, да не искаш да […]