Възможно ли е чрез хипноза да разбера какъв е моят проблем?

Може ли чрез хипноза да науча по-лесно чужд езика и да преодолея страха си от всичко?

Може ли чрез хипноза да науча по-лесно чужд езика и да преодолея страха си от всичко?

Отговор на зададения въпрос:

Има сугестивни системи за по-лесно изучаване на чужди езици. Аз лично не се занимавам с това.

За страховете  – не познавам човек, който да се е освободил от всичките си страхове, но определено с хипнозадишане, медитация – методи, които индуцират променени състояния на съзнанието може да отпаднат много страхове и най-вече тези, които са спирали полета ни към невъзможното години наред.

Стремежът ви е похвален! Защото елиминирането на страховете водят до универсалната правилна посока за човека – тази на вътрешната свобода. Или с други думи – отсъствието на страх е равно на свобода. Именно свободата е естественото агрегатно състояние на душата. Ще подкрепя тезата си с една от най-любимите ми мисли:

„Робът се бори за свобода, а свободният за съвършенство” – Яне Сандански

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • Daiki’s Class 2019/2020 - InSighting Unique! Daiki’s Class 2019/2020     9 Unique събития 9 Портала към Принципа 1 InSighting година U 991 Истина 008 Сила 999 Свобода  Daiki’s Class — що е то? Класът на Дайки за специални преживявания Групата на Дайки за необикновени моменти U-Ядрото на InSighting с Дайки Учебният час на Дайки за необичайности  Трансперсоналните пътешествия […]
  • ХИПНОЗАTA МОДУЛ R(еволюция) - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ R(еволюция) Вътрешни пътувания, СубсТранс, Мултиверсума и Ти  (в оригиналната си версия) 29 ноември – 1 декември ’19 R(еволюция) — Акцентите Новият авторски модул от култовия курс по хипноза на д-р Т.  R(еволюция) — Протоколът — уникалната методика на д-р Т. за иницииране и разгръщане на Вътрешни пътувания в Мултиверсалното съзнание — […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев