Възможно ли е чрез хипноза да разбера какъв е моят проблем?

Може ли чрез хипноза да науча по-лесно чужд езика и да преодолея страха си от всичко?

Може ли чрез хипноза да науча по-лесно чужд езика и да преодолея страха си от всичко?

Отговор на зададения въпрос:

Има сугестивни системи за по-лесно изучаване на чужди езици. Аз лично не се занимавам с това.

За страховете  – не познавам човек, който да се е освободил от всичките си страхове, но определено с хипнозадишане, медитация – методи, които индуцират променени състояния на съзнанието може да отпаднат много страхове и най-вече тези, които са спирали полета ни към невъзможното години наред.

Стремежът ви е похвален! Защото елиминирането на страховете водят до универсалната правилна посока за човека – тази на вътрешната свобода. Или с други думи – отсъствието на страх е равно на свобода. Именно свободата е естественото агрегатно състояние на душата. Ще подкрепя тезата си с една от най-любимите ми мисли:

„Робът се бори за свобода, а свободният за съвършенство” – Яне Сандански

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • Хипнозата – психотерапевтични ползи - Разговор за хипнозата и хипнотерапията с д-р Димитър Тенчев в студиото на „100% будни“ по БНТ. Информация за автора Последни публикации Доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и […]
  • InSighting – Пътуване към свободата - Д-р Димитър Тенчев е един от най-авторитетните психотерапевти и семинар лидери в България.  Завършил е Медицински Университет – София, магистър е по медицина и магистър по здравен мениджмънт. Бил е  дългогодишен преподавател в МУ – София. Авторитетът му, обаче, се гради на нещо много повече – а именно, над 10-годишна работа, която с най-прости думи […]

доктор Димитър Тенчев

Доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев
доктор Димитър Тенчев

Най-нови публикации от доктор Димитър Тенчев