Казуси - Безизходица

Може ли чрез хипноза да променя живота си?

Може ли чрез хипноза да променя живота си, т.е. да си намеря работа която да харесвам и търся от години? Явно нещо от миналото ми е блокирало успеха в професионалната сфера, нямам самочувствие и съм донякъде комплексирана, въпреки че съм чаровна.

Отговор на зададения въпрос:

Да, категорично може. Защото в терапията ми изповядвам тезата, че „каквото е вътре, това е и отвън”. Чрез хипноза се влияе върху необятната вселена на несъзнаваното, а именно то е кукловодът на живота ни.

Ако пренаредим подсъзнанието си, ще се променят и хората, фактите и обстоятелствата, които навлизат в живота ни и го правят такъв, какъвто е.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M Mахалото Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и […]
  • Хипнозата – психотерапевтични ползи - Разговор за хипнозата и хипнотерапията с д-р Димитър Тенчев в студиото на „100% будни“ по БНТ. Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев