Казуси - Безизходица

Може ли чрез хипноза да променя живота си?

Може ли чрез хипноза да променя живота си, т.е. да си намеря работа която да харесвам и търся от години? Явно нещо от миналото ми е блокирало успеха в професионалната сфера, нямам самочувствие и съм донякъде комплексирана, въпреки че съм чаровна.

Отговор на зададения въпрос:

Да, категорично може. Защото в терапията ми изповядвам тезата, че „каквото е вътре, това е и отвън”. Чрез хипноза се влияе върху необятната вселена на несъзнаваното, а именно то е кукловодът на живота ни.

Ако пренаредим подсъзнанието си, ще се променят и хората, фактите и обстоятелствата, които навлизат в живота ни и го правят такъв, какъвто е.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • OTHERKIN - INSIGHTING UNIQUE За първи път в света и… в InSighting Център! Хипноза — Модул Х OTHERKIN (Транс-миграция-в-истинската-ти-същност)   С основателя на InSighting  д-р Димитър Тенчев 15 – 17 юни 2018 Otherkin aka Modul X — Началото Какво е Otherkin? Otherkin е шеметно разпространяващ се през последните години социален феномен. Представителите на Otherkin изграждат цяла нова […]
  • Хората масово живеят чужд живот -  Дишането е мощен изцелител, който чисти излишното и увеличава осъзнатостта ни   Ще започна със странен въпрос. Вярваш ли в магии? Смяташ ли, че е възможно външно енергийно въздействие върху човек, което да промени психологическото му състояние? Мисля, че е възможно, но не вярвам, че е така масово, както се говори в България – за […]