Казуси - Как да си помогна

Постоянно се чувствам отхвърлена

Постоянно се чувствам отхвърлена, когато попадна в компания губя говор притеснявам се и чувствам хората колко не съм им приятна. Почти вече нямам никакви приятели на 30 г. съм самотна.

Отговор на зададения въпрос:

Проблемът не е във вас, а в това, че най-вероятно около вас почти няма възможност за срещи със сродно на вашето световъзприятие хора. За да губите говор в компания означава, че компаниите, в които се намирате, изискват от вас да не бъдете себе си. В края на юли имаме голям InSighting семинар, който ще се проведе в Моравско село. Отличителното в този семинар е, че е посветен на личностното развитие и, че единственото условие е да бъдете себе си. Със сигурност няма да се чувствате отхвърлена, дори има голяма възможност да откриете сродна среда от хора, които да ви приемат такава каквато сте, а не да се налага да модулирате себе си в рамките на каквато и неподходяща компания.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • INSIGHTING СЪБИТИЕТО 2020 ИДВА! -   INSIGHTING СЪБИТИЕТО 2020 ИДВА!   18 – 27 ЮЛИ S/ 10-дневен ритрийт в атмосферата на Спокойствието Силата Свободата Самостойността Споделеността с Д.  Как се строи къщата на разЛичността InSighting Събитието 2020 — S/ — Фундаментът  Спокойствието, приятели, е фундаментът на къщата. Къщата, обитавана от разЛичността, носеща в себе си вроден неустоим импулс да пре/следва […]
  • Daiki’s Class 2019/2020 - InSighting Unique! Daiki’s Class 2019/2020     9 Unique събития 9 Портала към Принципа 1 InSighting година U 991 Истина 008 Сила 999 Свобода  Daiki’s Class — що е то? Класът на Дайки за специални преживявания Групата на Дайки за необикновени моменти U-Ядрото на InSighting с Дайки Учебният час на Дайки за необичайности  Трансперсоналните пътешествия […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев