Ще се радвам, ако можете да ми дадете повече информация относно този метод

Здравейте, прочела съм доста книги на тема себепознание, емоционална свобода и т.н. Книги като Тайната, Силата, Промени живота си за 7 дни, Подсъзнанието може всичко… осъзнавам нещата, написани там, някои от тях прилагам много успешно, а други не толкова, сигурна съм, че всичко написано в тях е истина. Въпросът е, че не мога да постигна едно от най-важните към момента за мен неща, а именно намирането на подходящ партньор. Дори не знам защо Ви пиша и моля да ме извините, ако Ви занимавам с глупости. Прочетох статията Ви и реших, че може би не случайно съм попаднала на нея и това може да бъде ново начало за мен. Ще се радвам, ако можете да ми дадете повече информация относно този метод.

Отговор на зададения въпрос:

Моето мнение за книгите за позитивно мислене, доказано в резултат на собствените ми наблюдения, а и в многогодишната ми практика е, че те не могат реално да променят нито нас, нито живота ни. И причината е, че умът сам не може да промени себе си. Осъзнаването не е интелектуален, а духовен процес. Причината, поради която хипнозатадишането, възнамеряването, вътрешната усмивка и много други методи наистина променят живота ни е, че те преминават отвъд ума ни. Привличането на подходящ партньор и изграждането на пълноценна връзка е напълно постижима цел, но за да започнете да привличате сродни на вас хора, е необходимо да разрушите негативните матрици, които до този момент са се проявявали в живота ви. Те се намират не в логичния ви ум, а в несъзнаваното. По тази причина това не може да стане единствено с позитивни утвърждения, необходимо е промяната да се случи на много по-дълбоко ниво. За мен най-добрият учител е практиката. Пробваш и виждаш тя работи ли в живота ти или не. Пробвайте и го установете за себе си.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • INSIGHTING СЪБИТИЕТО 2020 ИДВА! -   INSIGHTING СЪБИТИЕТО 2020 ИДВА!   18 – 27 ЮЛИ S/ 10-дневен ритрийт в атмосферата на Спокойствието Силата Свободата Самостойността Споделеността с Д.    Как се строи къщата на разЛичността Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, […]
  • Daiki’s Class 2019/2020 - InSighting Unique! Daiki’s Class 2019/2020     9 Unique събития 9 Портала към Принципа 1 InSighting година U 991 Истина 008 Сила 999 Свобода  Daiki’s Class — що е то? Класът на Дайки за специални преживявания Групата на Дайки за необикновени моменти U-Ядрото на InSighting с Дайки Учебният час на Дайки за необичайности  Трансперсоналните пътешествия […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев