Алкохолизъм

Казвам се Светла, на 37 години. Започнах да пия алкохол преди 11 години. Започнах от 50 и стигнах до 750 мл. на ден. От 3 години правих опити сама да го спра – алкохола, но се провалях след третия ден и така се въртях в един порочен кръг. Ден след ден. Изпаднах в дълбока депресия и започнах да търся алтернативни методи на лечение. Така от интернет попаднах на хипноза като такъв метод и на сайта на д-р Тенчев.

Беше ме малко страх, но след като прочетох малко литература по въпроса, след три месеца време се престраших и отидох. То при мен нещата нямаше накъде повече да се влошават…чувствах се много зле. След първия сеанс се почувствах чудесно. Обхвана ме някаква еуфория и познайте какво направих като се прибрах в къщи?! Ами сипах си една голяма водка. Какво беше изумлението ми обаче когато отпих. Не усещах вкуса й. Даже се ядосах. После някак си от само себе си след още 2-3 сеанса спрях да пия. Сега не пия от три месеца и искам да ви кажа, че е напълно възможно чрез хипноза човек да спре тази зависимостД-р Тенчев казва, че аз сама съм се справила, но това според мен не е така – той прекъсна порочния кръг!

Днес обичам себе си и търся начини за самоусъвършенстване. Това е. Следващата зависимост , която искам да изкореня от себе си са цигарите. Ще ви пиша, когато го направя. Успех ви желая!

Светла

още от психотерапевта:

  • ХИПНОЗАTA МОДУЛ R(еволюция) - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ R(еволюция) Вътрешни пътувания, СубсТранс, Мултиверсума и Ти  (в оригиналната си версия) 29 ноември – 1 декември ’19 Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting […]
  • ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M Mахалото Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев