Хипнотерапия (психотерапия в състояние на хипноза)

“Аз познавам само една свобода и това е свободата на съзнанието.” – Антоан дьо Сент Екзюпери

Хипнотерапията е ефективна при лечение на паническо разстройство, депресия и фобии

Хипнотерапията е ефективна при лечение на паническо разстройство, депресия и фобии

 

Хипнотерапията е водещо и ефикасно средство при лечение на актуалните за съвременния свят – стрес, генерализирана тревожност, депресия, фобии и паническо разстройство.

Психотерапията проведена в състояние на хипнотичен транс разрешава проблемите на дълбоко несъзнавано  ниво, често освобождавайки ги без дори да разберете  логически, как е станало това.

Хипнотерапията действа фино и недоловимо за рационалния ум. Тя е фундамент и предпоставка за реална, дълготрайна и добита по естествен път промяна.

Носи със себе си основанията за нова, различна визия за живот и личностно развитие, които не сте подозирали, че съществуват.

Хипнотерапията достига до недрата на  несъзнаваното, където невидимият модератор на съдбата, заобикаля  илюзорното надмощие на мислите, емоциите, възприетите  модели на поведение и предопределените избори които правите.

Тя е портал към необятния вътрешен свят, където се намират отговорите на въпросите, които обикновено не смеем да си зададем…

Пътуванията в мултиизмерната Вселена на съзнанието и съпровождащите ги хипнотични феномени, дават неподозирана посока на индивидуално развитие, което осмисля съществуването ви и съгражда мечтаната реалност.

 

 

Отзиви от Хипнотерапия


Паническото разстройство е една възможност да преобразите живота си

Здравейте! Искам да споделя впечатленията си от д-р Димитър Тенчев и InSighting Център. При него ме доведоха паническите атаки, които изпитвах от близо година. Преди да се запозная с д-р Тенчев положението бе следното – трудно пътувах с каквото и да е превозно средство. Усещах как се задушавам, сякаш умирам. Едно просто пътуване, например от квартала до центъра, беше сериозно […]

Паническо разстройство

Отиването ми в кабинета на д-р Тенчев беше сламката, за която се хваща удавникът. От 7 години страдах от паническо разстройство, бях обиколила всякакви терапевти и психиатри, опитах какви ли не хапчета, които ми изписваха – никакъв ефект! Нещо по-лошо – страхът ми се увеличаваше.

Проблеми в общуването

Здравейте! Искам да споделя огромната полза, която имах от психотерапията, провеждана от д-р Тенчев. Още от ученик имах притеснение при общуването с момичетата. Колкото и да се опитвах да го превъзмогна волево винаги като трябваше да поканя някое момиче на среща започвах да заеквам, да се потя, изчервявам и да се чудя къде да си дяна ръцете. […]