Инсайтинг център  за психотерапия и личностно развитие

Инсайтинг център за психотерапия и личностно развитие

 

InSighting® бъди разЛичност!

Инсайтинг център за психотерапия и личностно развитие е основан от д-р Димитър Тенчев като пространство, което обединява хората с екзистенциални търсения, споделящи разЛичния мироглед за живеене – показващ пътя към Свободата.

Осъществяваната в центъра трансперсонална психотерапия и множество групови събития – семинари по Инсайтинг интензивно дишане, курсове по хипноза, медитации, релакс зони, семинари за личностна и духовна трансформация, подпомагат всеки, станал съпричастен към философията InSighting да открие своя собствен алгоритъм за успешен и пълноценен живот посредством силата на истинското преживяване.

За разлика от повечето терапевтични школи, психотерапията, практикувана в InSighting център не се опитва да ви промени според схващанията и очакванията на терапевта, нито да ви моделира съгласно установените заготовки от шаблонно мислене, неоригинални цели и фалшиви стандарти за “живеене и успялост“.

Изповядваме схващането, че истинската трансформация е завръщането към себе си и припомнянето на това кои сме всъщност. В този смисъл психотерапията е процес на промяна и освобождаване от излишното, елиминиране на компромисите и повишаване на осъзнатостта.

Основен принцип във философията на InSighting е, че промяната е единственият възможен път за развитие. Проблемите, които възникват в нас и в живота ни са само и единствено поради отказа ни да се променяме.

Психотерапията е път за постигане на здраве и цялостност, като пренареждаме съдбата си, направлявани от истинските си мечти и стремежи, а не водени от дефицити, страхове и конформизъм.

Освен, че изцелява хората с психически проблеми и разстройства…

InSighting e преди всичко път към осъзнатостта, промяната, добиването на личностна сила и най-важното, достигане на безпределната и необятна Свобода.

Вълшебството InSighting, те запраща на далечно пътуване към непознатото, отвъд границите на възможното…, в безпределното…, там, където се случват чудесата.

 

Прочети още: