Трите безценни InSighting Автономни Зони, където обичайното време-пространство се е преляло в един различен свят, изпълнен с хармония, свобода и сбъдващи се мечти.

 

InSighting Релакс зона

InSighting Медитативна зона

Intending зона – Зоната на възнамеряването по Wishpin

 

 

InSighting Релакс зона

 

InSighting Релакс зона – мястото, където мечтата ни за умиротворение и вътрешна Свобода става реалност!

 

InSighting Релакс зона е тип временна автономна зона – феномен, който се “появява” в определено време и на определено място, след което “изчезва” до новата му поява. Някои от основните характеристики, които “носи” Зоната със себе си са:

 • Външният свят с всичките проблеми, обусловености, ангажименти, дразнители не съществува, докато тя е налице.
 • Изтощителните роли, които играем в живота и гротескните маски, с които сме се срастнали отпадат от само себе си, докато сме потопени във вълшебната атмосфера на InSighting зоната.
 • Негативните емоции, свързани с битието ни – страхове, притеснения, тревожност, съжаления, вина, срам, колебания, дилеми, очакване, вкопчване, надяване (свързано с напрежение) – изчезват щом Зоната се появи.
 • Психическото време (минало и бъдеще) разхлабва хватката си в ума ни. Така започваме да преживяваме радост от чистото пребиваване в Настоящето.
 • В InSighting Релакс зоната започваме да бъдем себе си без усилие. Нещо повече – изпитваме тиха радост от това и спираме да се опитваме да бъдем “съвършения някой друг”.
 • Контактът с другите участници, който е най-често на невербално ниво е естествен, хармоничен, допълващ ни, обогатяващ и спонтанен.
 • Разбираме, кои са истинските ни мечти. И още – изпълваме се със силата да ги осъществим без борба и излишно усилие.

Най-хубавото на InSighting Релакс зоната е, че нищо специално не трябва да правите. Вие сте се настанили удобно върху вашия матрак в Утробата. Външният свят вече не съществува. Чувате само гласа на модератора на Зоната, който ви води чрез разнообразни релаксиращи, медитационни и хипнотични техники навътре и все по-навътре към вас самите.

Спонтанно и без усилие те свалят стреса и напрежението от психиката, релаксират тялото, потапят ви в необятните светове на Несъзнаваното (душата ви).

Възвърнали баланса и съвършеното равновесие в себе си участниците от Релакс зоната се чувстват, като преродени.

Уникалното при практикуването на InSighting Релакс зоната е, че предлаганите от модератора техники са различни всяка седмица. Така имате възможността да се докоснете до разнообразни аспекти от съзнанието си и да имате дълбоки и богати по съдържание преживявания.

InSighting Медитативна зона

Зоната за автентична медитация, където нещата просто се случват.

InSighting Медитативна зона е най-авангардната и без преувеличение най-елитарната до момента InSighting инициатива.

Тя е автономна зона, която се отваря за над 3 часа всяка седмица в месеца в InSighting Център, събирайки на едно място хора със сериозни интереси в областта на медитацията и задълбочени търсения в сферите на личностната свобода, повишаването на осъзнатостта и реализиране на практическа промяна във възприятието и перспективата на живеене.

В InSighting Медитативна зона черпите директно от извора на автентичните и дълбоки, вътрешни InSighting медитативни практики.

Практиките, които се прилагат са нови, лесни и изключително ефективни. Готови да разрешат всеки проблем, страх или дилема, давайки ни ново възприятие и разЛична осъзнатост. Това се случва, когато се освободим от всички очаквания и концепции свързани с медитацията и ползата от нея. Правилната нагласа е да се медитира заради самата медитация – като на шега, без пренатягане, без норматив, без фиксиране в някаква цел.

И все пак с InSighting Медитативна зона, може да очаквате неочакваното 🙂

Това е Различна медитация от всичко познато ви до момента.

Доверете се на вътрешното си усещане и на опита си от първо лице. Медитацията е отвъд думите, отвъд концепциите, отвъд убежденията, мненията, предубежденията, очакванията или вярата. Тя е чисто преживяване.

Затова и основният акцент на InSighting Медитативната зона е преживяването, основано на практикуването.

Специфичното е, че автентичната медитация се преподава в малки групи, съставени от медитатори на „една честота“, с близки духовни търсения.

Водещ е д-р Димитър Тенчев – психотерапевт, писател и лектор с дългогодишна практика. Занимава се професионално с трансперсонална психотерапия, хипноза и хипнотерапия. Има над 25 годишен опит в сферата на медитативните практики и изучаването на променените състояния на съзнанието. Основател е на InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на идентичността, вътрешната свобода, личностната сила и себеактуализацията като път за промяна на обществото към по-добро.

InSighting Медитативна зона е подходяща за всички:

 • устремени към свободата
 • търсачи на истинската осъзнатост
 • готови да преминат отвъд границите на обичайната реалност… и да полетят към непознатото

Intending зона – Зоната на възнамеряването по Wishpin

Intending Зона – Зоната на възнамеряването по Wishpin е 3 часова автономна зона, в която се учим да боравим с могъщата сила на намерението и да реализираме на практика мечтите си.

Базирана е на бестселъра Wishpin– автентичен и изключително успешен метод за сбъдване на желания.

Какво е Intending?

 • Intending e методът за възнамеряване, описан в “Wishpin” от Джеймс Соул
 • Intending e поредицата от стъпки, съставляващи “Алгоритъмът на успеха”, които променят посоката на съдбата ни
 • Intending е процеса, който материализира мечти и желания (и най-вече тези, които считаме за “невъзможни”)
 • Intending променя вътрешният ни свят и като огледално отражение преобразува външната ни реалност
 • Intending замества дефицитната ни мотивация (решения, които несъзнателно сме взимали, водени от недостига и страховете, спотаени в нас)  с мотивацията на развитието (избори, предопределени от автентичните мечти, втъкани в душата ни)
 • Intending прокарва новия път на ефективно живеене без борба, конкуренция, свръхамбиция или усилие
 • Intending e душата на InSighting, защото от него започна всичко, което днес познаваме като InSighting
 • Intending събира и сплотява хората с Различен мироглед, които днес наричаме инсайтъри

Методът на възнамеряването, описан в книгата “Wishpin. Алгоритъмът на успеха” функционира по следния начин – навлизане в променено състояние на съзнанието, издебване на паузата между мислите, в която “записваме” намерението си и забравяне на нeго.

Подобно преживяване ни осигурява достъп до несъзнавания ум, там където се случват чудесата.

Практиките за разширяване границите на съзнанието и сбъдване на „невъзможните желани“ се провеждат в група, което увеличава силата на намерението и задвижва механизма за неговото проявление и реализиране.

Неформалната атмосфера предразполага участниците за дискусия (въпроси и отговори), за различните аспекти на възнамеряването и книгата Wishpin с Димитър.

С възнамеряването може да достигнем много по-далеч от сбъдването на обичайните, битови желания. Неговият неповторим потенциал е безценен инструмент към духовното ни развитие и пътя към свободата.

Intending Зоната ни дава шанса  да уловим мига, който ще промени съдбата ни.

Прочетете още:

InSighting Релакс зона

InSighting Метидативна зона

За записване и повече информация:

+359 884 878 222

За контакти »