Дванайсетият Голям Семинар Дао на Късмета


INSIGHTING®  СЪБИТИЕТО 2017 ИДВА…

ДВАНАЙСЕТИЯТ ГОЛЯМ СЕМИНАР

ДАО НА КЪСМЕТА

РИТРИЙТ, ПОСВЕТЕН НА ТЕБ, КЪСМЕТА И АВТОНОМНАТА ЗОНА, КОЯТО ВИ СВЪРЗВА В ЕДНО

(САМО ЗА ПИЧОВЕ!)

22 – 30 ЮЛИ

ГОДИНАТА НА ОГЕНЕНИЯ ПЕТЕЛ 

ЛЕЖЕРЕН INSIGHTING® РИТРИЙТ

Под ръководството на основателя на InSighting® — д-р Димитър Тенчев

На китно и уединено място в Стара планина
(без драма и изроди! 🙂 )

Защо късметът толкова рядко се среща? Сякаш нещо му пречи да се прояви. Според него се среща достатъчно за нашите способности. Ако промениш настройката си, ще промениш и честотата на късмет. “Дао на Късмета”

 

Дао на късмета — 8 ключови моменти за един невероятен 8 дневен Голям семинар, в който ще се проявят 8 късмета за всеки 1 участник (прочети ги, ще ти харесат, всеки обича късмета):

*Пичоландия — Автономна зона на свободата, която се (само)проявява на всеки Голям семинар. Тя се създава от и за пичове (бил ли си в Пичоландия? Този път имаш шанса за достъп без виза, разбира се… ако си пич :)). Пичоландия е зоната, свободна от драма и изроди. Cool, eh!

Късметът Е! Някак животът е много по-лек и реален с късмета. “Дао на Късмета”.

*Късметът — необясним фактор във вселената, който идва и/или си отива по необясним начин. Наличието му в живота ти те прави лек, релаксиран, спокоен, лежерен, безметежен и… по-пич отвсякога. На късмета е посветено изцяло тазгодишното InSighting Събитие. Затова не се съмняваме, че и самият късмет ще го удостои с вниманието си.

Случването е плод единствено и само на късмета. Затова и толкова малко неща наистина се случват, а повечето просто стават. “Дао на Късмета”.

*Дао на късмета — много неща. Новата книга на Димитър, написана точно за два дни; философията (без излишно философстване) на късмета; Да-О или практичната теория за безкрайния късмет; усещане за необяснима лекота и преживяване на безпричинна радост (леко нетипично за един InSighting ритрийт), които са задължителните подправки за п(р)оявата на късмета в автономната зона и в живота ти.

Спирането на действието изключва бягството и борбата. Двете водят в различни — все неправилни посоки. Но има нещо някъде между тях. То се нарича късмет. “Дао на Късмета”

*Практики на късмета — не са точно практиките, които познаваш от досегашните формати. Фриволната атмосфера и уникалната концепция на Събитието, превъплъщаваща се в него, предизвикват специфично състояние на съзнанието, настройка на психиката, усещане някъде дълбооооко в теб, упование отвъд вярата ти, облягане на късмета без страх, че ще паднеш, както се е случвало досега. Практиките на новия Голям семинар не са последователност от стъпки, а са едно цялостно състояние и преживяване на самия късмет.

Късметът се привлича от състояния, които са по-дълбоки и по-дълбоко от думите. “Дао на Късмета”.

Прочети още: