казус депресия

Дали хипнозата би ми помогнала да се справя с депресията и тревожността?

В живота си съм изпадала два пъти в депресия и постоянно пия поддържащи антидепресанти. Дали хипнозата би ми помогнала да се оправя завинаги, в смисъл такъв, че според моя психиатър съм много чувствителна и всичко преживявам даже и една дума на въпреки и трябва да работя върху моята тревожност.

прочети още

казус депресия

Възможно ли е лечение на хронична депресия чрез хипноза?

Възможно ли е лечение на хронична депресия чрез хипноза? Години наред страдам от депресия, провеждам лечения, излизам от дупката и после отново всичко се повтаря. Възможно ли е хипнозата да ми помогне?

прочети още

казус депресия

Как да излезна от депресията в която съм и да променя живота си към по-добро?

Как да излезна от депресията в която съм и да променя живота си към по-добро?

прочети още

казус депресия

Чувствам душата си самотна и неразбрана

Имам 20 г. брак и 2 деца, нормално семейство на пръв поглед. Но винаги има едно голямо НО –  явно есенно-зимния период ме предразполага към изпадане в депресия, никой не ме разбира и не усещам разбиране и помощ за това от съпруга си, сякаш зейва дупка в отношенията ни. Чувствам душата си самотна и неразбрана. Анализирам поведението и мислите си даже, но не намирам грешка в мен. В днешния ден се въртим работа-семейство-напрежение-проблеми и това спомага за мрачното ми настроение и самотата между мен и съпруга ми . Нормално ли е това, което усещам особено преди коледните празници ?

прочети още

казус депресия

Каква е разликата между ендогенна и екзистенцилна депресия?

Каква е разликата между ендогенна и екзистенцилна депресия?

прочети още