Затвърждаване на пътя, който съм поела

Третият модул от курса по хипноза мога да го обознача с една дума и това е Промяна. Силна, разтърсваща промяна във вътрешния ми свят и мирогледа ми.

Даде ми особен вид спокойствие, по-разбираеми станаха нещата на  друго ниво. Затвърждаване на пътя, който съм поела към този момент. Не искам да спирам да търся.

Не съм очаквала, че може да бъде толкова различен от Модул А и B. Толкова много РазЛичност изпълваше атмосферата на курса.

Евдокия Ташкова

още от психотерапевта:

  • OTHERKIN - INSIGHTING UNIQUE За първи път в света и… в InSighting Център! Хипноза — Модул Х OTHERKIN (Транс-миграция-в-истинската-ти-същност)   С основателя на InSighting  д-р Димитър Тенчев 15 – 17 юни 2018 Otherkin aka Modul X — Началото Какво е Otherkin? Otherkin е шеметно разпространяващ се през последните години социален феномен. Представителите на Otherkin изграждат цяла нова […]
  • Хората масово живеят чужд живот -  Дишането е мощен изцелител, който чисти излишното и увеличава осъзнатостта ни   Ще започна със странен въпрос. Вярваш ли в магии? Смяташ ли, че е възможно външно енергийно въздействие върху човек, което да промени психологическото му състояние? Мисля, че е възможно, но не вярвам, че е така масово, както се говори в България – за […]