Намерих себе си и оттогава ежедневно се опознавам и удивлявам!

В InSighting Център ме отведе един непреодолим порив да търся. Търсех решения на лични проблеми или проблеми на мои приятели, търсех отговори на нарастваща лавина от въпроси, които само се трупаха, а информацията, която намирах не ги удоволетворяваше, напротив. Ежедневието ми се изпълни с неудоволетворение и печал. От успешно реализирал се и щастлив човек се превърнах в мрачна и тъжна млада жена. На всичкото отгоре започнах да се разболявам от различни болести въпреки младостта си и факта, че не бях боледувала никога в живота си. Бях паникьосана, объркана и амбицирана да намеря причината и да я изкореня.

Точно тогава намерих InSighting!

Реших да посетя Релакс зона, за да се ориентирам. Спомням си, че темата на месеца беше „Четирите елемента“. Последователно се разглеждаха елементите – земя, вода, огън, въздух. Пасна ми като ръкавичка! Усещах в детайли всяка стъпка от пътешествието. Изключително съм благодарна на д-р Тенчев за тези необикновени моменти! Вече знаех, че съм намерила това, което търся, но все още не предполагах че идва нещо още по-изключително, силно и разтърсващо, нещо което ме промени и заряда му продължава да ме трансформира и до днес – погледа ми се изчисти, стойката ми се изправи, а на душата ми олекна. Сега съм бременна и щастлива!

Чудото не е просто чудо, а резултат на професионализма, упоритостта и личните търсения на д-р Тенчев. Систематизирани, концентрирани и поднесени по начин, по който могат да го направят само в център InSighting. Повярвайте ми бях отделила огромен ресурс, за да проверя всички методики и системи в търсене на мир и хармония. Накрая го открих в уникална комбинация от правилно хранене, спорт и практиките на InSighting.

Вярвам, че проблемите ми бяха в това, че от дете първо родителите ми, а след това обществото много държаха да ми дават готови рецепти как да живея, как трябва да се случват нещата, какво е добре да правя и то в точно определена последователност, което ме беше объркало. В InSighting ме научиха да усещам себе си и сама да си определям нуждите и дозата. Намерих себе си и оттогава ежедневно се опознавам и удивлявам!

Сега разбирам надписа над входа на храма на Аполон в Делфи и всички древногръцки философи, които твърдят, че единствената цел на живота ни е „Опознай себе си!“ и ще познаем Бог.

С благодарност към д-р Тенчев и целия му екип!

Н. М.

още от психотерапевта:

  • ХИПНОЗАTA МОДУЛ R(еволюция) - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ R(еволюция) Вътрешни пътувания, СубсТранс, Мултиверсума и Ти  (в оригиналната си версия) 29 ноември – 1 декември ’19
  • ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M Mахалото