Паническото разстройство е една възможност да преобразите живота си

Здравейте!

Искам да споделя впечатленията си от д-р Димитър Тенчев и InSighting Център. При него ме доведоха паническите атаки, които изпитвах от близо година. Преди да се запозная с д-р Тенчев положението бе следното – трудно пътувах с каквото и да е превозно средство. Усещах как се задушавам, сякаш умирам. Едно просто пътуване, например от квартала до центъра, беше сериозно изпитание. Не само това бе изпитание… срещите с приятели, излизания, най-обикновени ежедневни дейности започнаха да стават все по-трудно осъществими. И като капак на всичко всяка сутрин изпивах по едно розово хапче, което от сегашната ми гледна точка беше поредната тухла в укрепването и бетонирането на моя (вашия) собствен ад. Обвинявах какво и кой ли не за ситуацията, до която сам се бях докарал – другите, съдбата и т.н.

И така започнах сеанси при д-р Тенчев. В началото дори ме беше яд защо той не страда с мен, защо не ми съчувства. После си дадох сметка, че това би било поредното бетониране на страха. Всеки доктор би ви посъветвал да си пиете хапчета, да продължите с илюзиите. За щастие д-р Тенчев не е всеки конвенционален лекар. Ако близо година аз нямам досег с антидепресанти, то е именно поради неговата силно мотивираща роля. Само да ви спестя една заблуда – ако си мислите, че ще отидете, ще ви направят една хипноза и всичко ще приключи, то грешите. Кога ще приключи, зависи изцяло от всеки един от вас. Така че най- добре оставете очакванията.

А при мен промяната не се изчерпва със спирането на антидепресантите. Започна една промяна на гледната точка, на мирогледа, едно откъсване от материализма. Болезнения порив да притежаваш всичко (или всеки) постепенно изчезна. Справянето с паническите атаки стана по-лесно, най-вече драмата след тях силно намаля.

И ако сега ме попитате какво мисля за паническото разстройство сега, ще кажа, че това е една възможност да преобразите живота сиД-р Тенчев е този, който може да ви покаже как да извървите този път към себе си!

Тодор

още от психотерапевта:

  • OTHERKIN - INSIGHTING UNIQUE За първи път в света и… в InSighting Център! Хипноза — Модул Х OTHERKIN (Транс-миграция-в-истинската-ти-същност)   С основателя на InSighting  д-р Димитър Тенчев 15 – 17 юни 2018 Otherkin aka Modul X — Началото Какво е Otherkin? Otherkin е шеметно разпространяващ се през последните години социален феномен. Представителите на Otherkin изграждат цяла нова […]
  • Хората масово живеят чужд живот -  Дишането е мощен изцелител, който чисти излишното и увеличава осъзнатостта ни   Ще започна със странен въпрос. Вярваш ли в магии? Смяташ ли, че е възможно външно енергийно въздействие върху човек, което да промени психологическото му състояние? Мисля, че е възможно, но не вярвам, че е така масово, както се говори в България – за […]