Паническо разстройство

Отиването ми в кабинета на д-р Тенчев беше сламката, за която се хваща удавникът. От 7 години страдах от паническо разстройство, бях обиколила всякакви терапевти и психиатри, опитах какви ли не хапчета, които ми изписваха – никакъв ефект! Нещо по-лошо – страхът ми се увеличаваше.

В началото спрях да излизам сама навън, защото чувствах, че ще припадна и няма кой да ми помогне. Сърцето ми препускаше лудо, цялата се потях, чувствах световъртеж, беше истински кошмар. Впоследствие страховете ми се задълбочиха, вече не можех да стоя и сама вкъщи, спрях да ходя на работа. Станах напълно зависима от присъствието на съпруга ми, когото дори не пусках да отиде до магазина и да ме остави 5 минути сама.
След няколкомесечна психотерапия, провеждана в хипноза, след изпълняване на „строгите домашни“, които д-р Тенчев ми даваше, след безусловното доверие в личността му и терапията, което изградих с течение на времето мога да кажа, че съм вече един свободен човек. Вече оставам сама вкъщи, тръгнах на работа, научих да се да се справям сама с пристъпите на паника, които не изчезнаха напълно, но намаляха след като се научих да ги преодолявам и игнорирам, след като взех решението да продължа да живея! За което едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!

Е.Константинова

още от психотерапевта:

  • OTHERKIN - INSIGHTING UNIQUE За първи път в света и… в InSighting Център! Хипноза — Модул Х OTHERKIN (Транс-миграция-в-истинската-ти-същност)   С основателя на InSighting  д-р Димитър Тенчев 15 – 17 юни 2018 Otherkin aka Modul X — Началото Какво е Otherkin? Otherkin е шеметно разпространяващ се през последните години социален феномен. Представителите на Otherkin изграждат цяла нова […]
  • Хората масово живеят чужд живот -  Дишането е мощен изцелител, който чисти излишното и увеличава осъзнатостта ни   Ще започна със странен въпрос. Вярваш ли в магии? Смяташ ли, че е възможно външно енергийно въздействие върху човек, което да промени психологическото му състояние? Мисля, че е възможно, но не вярвам, че е така масово, както се говори в България – за […]