Паническо разстройство

Отиването ми в кабинета на д-р Тенчев беше сламката, за която се хваща удавникът. От 7 години страдах от паническо разстройство, бях обиколила всякакви терапевти и психиатри, опитах какви ли не хапчета, които ми изписваха – никакъв ефект! Нещо по-лошо – страхът ми се увеличаваше.

В началото спрях да излизам сама навън, защото чувствах, че ще припадна и няма кой да ми помогне. Сърцето ми препускаше лудо, цялата се потях, чувствах световъртеж, беше истински кошмар. Впоследствие страховете ми се задълбочиха, вече не можех да стоя и сама вкъщи, спрях да ходя на работа. Станах напълно зависима от присъствието на съпруга ми, когото дори не пусках да отиде до магазина и да ме остави 5 минути сама.
След няколкомесечна психотерапия, провеждана в хипноза, след изпълняване на „строгите домашни“, които д-р Тенчев ми даваше, след безусловното доверие в личността му и терапията, което изградих с течение на времето мога да кажа, че съм вече един свободен човек. Вече оставам сама вкъщи, тръгнах на работа, научих да се да се справям сама с пристъпите на паника, които не изчезнаха напълно, но намаляха след като се научих да ги преодолявам и игнорирам, след като взех решението да продължа да живея! За което едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!

Е.Константинова

още от психотерапевта:

  • ХИПНОЗАTA МОДУЛ R(еволюция) - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ R(еволюция) Вътрешни пътувания, СубсТранс, Мултиверсума и Ти  (в оригиналната си версия) 29 ноември – 1 декември ’19
  • ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M Mахалото