InSighting Интензивно дишане

InSighting Интензивно дишане

 

InSighting Интензивното дишане безценното съкровище, което си заслужава да откриете…

 

Какво е InSighting Интензивно дишане?

За кого е подходящо Интензивното дишане?

Дишането, което променя живота


За всяка промяна е нужна енергия. Практикуването на InSighting Интензивно дишане ни дава силата да направим промяната, която напразно сме преследвали с усилия на волята или осланяйки се на някоя от многобройните системи за позитивно мислене. InSighting Интензивно дишане е философският камък, който трансформира оловото на фалшивата ни идентичност в златото на истинското ни аз, горчилката на битието – в еликсира на изпълнен с цялостност и смисъл живот.

Какво е InSighting Интензивно дишане?

Едно от най-важните открития на човечеството, което датира от хилядолетия, е връзката между дишането и състоянието на психиката.
То представлява мощна дихателна техника за освобождаване на тялото и психиката, и за разкриване на пълния потенциал на личността.
InSighting Интензивно дишане е специфичен начин на дишане (различаващ се от денонощното ни физиологично дишане), който ни изпраща на пътешествие в непознатите селения на вътрешната ни Вселена (Несъзнаваното), за да преоткрием самите себе си. Поради спонтанния си преживелищен характер, то е една от най-въздействащите и ефективни форми на терапия, познати днес.
Интензивното дишане се прилага самостоятелно или като важно допълнение на други психотерапевтични методи, например хипнотерапията.
InSighting Интензивно дишане ни помага да се доближим до ядрото на истинското ни аз, да преоткрием своята идентичност, да разберем какви са дарбите и заложбите, които носим в себе си.

Седемте основни принципа на InSighting Интензивно дишане

Тайната за ефективността на InSighting Интензивното дишане може да бъде резюмирана с няколкото постановки, обединени в Седемте основни принципи на Интензивното дишане:

 • Липса на очакване
 • Правилно дишане
 • Наблюдателно осъзнаване
 • Тотално приемане
 • Цялостна интеграция
 • Състояние на безметежност
 • Свободата да бъдеш

За да се появи новото, трябва да бъде освободено старото

InSighting Интензивно дишане изчиства “психическата шлака”, която се е трупала в нас през годините – физически блокажи, психически травми, биоенергиен дисбаланс и фрагментираност на съзнанието. Освободеното съзнание е като чисто платно, върху което можем да нарисуваме наново живота си.

За кого е подходящо InSighting Интензивно дишане?

 • За хората с психически и/или физически проблеми. Силата на InSighting Интензивното дишане е в неговия преживелищен характер. Не са необходими продължителни анализи, за да се достигне до психическия проблем и той да се освободи по време на дишане. Това прави InSighting Интензивното дишане мощен метод за психофизическо изцеление.
 • За хората, чийто живот е зациклил. Често не ни върви в любовта и сякаш сме омагьосани – повтарят се едни и същи сценарии. Същото се случва в работата, в опитите ни да се реализираме като личности, да намерим призванието си, да подобрим материалното си състояние… или просто да реализираме желанието си да бъдем свободни. Въпреки мъчителните усилия да се изплъзнем, цикълът се повтаря отново и отново. InSighting Интензивно дишане ни дава силата да “развалим магията” на несполука, която сме си причинили самите ние, но първо променяйки себе си.
 • За философски настроените и духовно търсещите. InSighting Интензивно дишане е маяк за търсещите Смисъла и мястото си във Вселената. InSighting Интензивно дишане показва не само посоката, в която да търсят, но и начина, по който да намират
 • За професионално интересуващите се. InSighting Интензивно дишане е необходимото начало за изучаването и прилагането на терапията чрез дишане (като самостоятелен или допълващ метод към всяка практика), както и нова възможност за професионална реализация.
 • За всички останали. Интензивното дишане е скок в приключението, наречено себеоткриване, мостът към пълна себеизява и цялостно реализиран потенциал. InSighting Интензивно дишане предлага авангардна, различна и печеливша стратегия на живеене.

Дишането, което променя живота

Да! InSighting Интензивното дишане променя животи. Могат да го потвърдят хилядите участници, посетили през годините нашите семинари. Но това е практика, в която акцентът се премества силно към осъзнаването, а не остава само върху техниката на изпълнение на дишането. Не е цел на дишането да бъдеш обсебен от визиите и “интересните преживявания”, които ще профанират дихателната ти сесия, превръщайки я в един псевдодуховен “Дисниленд”. Това отличава InSighting Интензивно дишане от станалите популярни през последните десетилетия пневмокатарзисни практики за психотерапия или духовно развитие като ребъртинг, холотропно дишане и т.н.

Ето как:

 • InSighting Интензивно дишане повишава нашата осъзнатост за присъствие тук и сега. Няма живот извън Настоящето. Интензивното дишане е учителят, който ни е липсвал вкъщи и в класната стая, докато социумът ни е премодулирал според тесния си консервативен шаблон, а накрая, след като ни е уеднаквил с всички останали, ни е ударил печата “зрял” за живота.
 • InSighting Интензивно дишане ни преподава най-важния урок – просто да бъдем! Строшавайки маските на конформизма, с които прикриваме истинската си същност, освобождавайки страховете, които правят от нас неспирни търсачи на сигурност и разкрепостявайки духа ни от хватката на предубежденията и чуждите мнения, InSighting Интензивно дишане ни дарява с най-ценния подарък – връща мечтите ни и ни дава силата да ги превърнем в реалност.
 • Животът в Настоящето, повишената личностна Сила, съживяването на Сърцето за автентичните ни мечти ни подтикват отново да бъдем себе си и да живеем пълноценно.
 • Чрез InSighting Интензивно дишане ние се учим да използваме жизнената си Сила за креативни цели в Настоящето – единственият миг, в който може да се промени съдбата ни.

 

Прочети още:

Семинар по InSighting Интензивно дишане

За записване и повече информация:

+359 89 8819910

За контакти »