wishpin-book

 

Започва като всяка приказка. Но когато затворите последната й страница, знаете, че за първи път сте длъжни да си изберете роля в нея. Защото това е и вашата приказка. И вие за нищо не света не искате да я изпуснете. Вие вече знаете да напишете сами happy end-а. И за това е виновна „само” една книга.

С какво е различна Wishpin?

Като повечето книги за себепознание тя дава силен тласък за положителна промяна в живота и поведението на читателя. В тази книга обаче има нещо много по-силно – тя е бутикова философия. Подкрепена от силата на науката, реалния опит и конкретиката. Последната – във вид на точни указания. Указания за какво ли? Ами за това как да бъдете щастливи. Удовлетворени. Как да успеете.

Представяли ли сте си някога златната рибка? А вълшебната пръчица? А щастието и успеха във вид на формула? Тази книга ви доближава до подобна утопия. Тя описва метод как да получите онова, което винаги сте искали. И го поднася с толкова мощна увереност, че е невъзможно каквото и да е колебание в себе си и силите ви да случите щастието.

Авторът е майстор в това да открие логиката в наглед алогичното. Толкова смело са установени логическите връзки към всяка постановка, че вие самите, докато четете Wishpin, ще придобиете повече самоувереност в търсене на себе и своите най-силни блянове. На моменти текстът прилича на строго указателно средство за провеждане на дадения метод – с алгоритъм и обширни прагматични показатели.

Книгата е урок по личностно израстване. За разлика от уроците, на които сме свикнали обаче, Wishpin се основава на теорията, но разчита и на практичното и лесно обяснимото. Сериозна подкрепа написаното среща у многото сентенции, цитати и поговорки, които съпътстват всяка страница.

Wishpin е изключително лесно четивна заради наличието на фабула. Заради приятните описания, интелигентните диалози, оригиналните взаимовръзки. Освен сентенциите, безброй истории, притчи и примери от житейскийския опит, разказани увлекателно, правят книгата богат източник на култура, основа за размисъл и промяна.

Wishpin е книга, която можете да „поемете” на един дъх като приятно, смислено четиво за „нещата от живота”. Wishpin е обаче много повече – тя е решение на проблеми, страхове, тя е като лекарство за несигурност, безпътие, депресия.

Wishpin може да се превърне в твоята житейски философия. В твоя нов ден. В твоето ново начало.

При това не се иска много, за да й повярваш. Нейните постулати са вече доказани, и ти се поднасят с лекота и увереността, че на теб остава само да повярваш, че можеш да си част от това. И да го пожелаеш, разбира се!

Wishpin ти предоставя възможност с прости средства да предприемеш голямо приключение, да скочиш в най-дълбокия път – своето вътрешно Аз. Кара те да чувстваш дързостта като даденост, решителността като задължителност. Да повярваш, че си много по-способен, дълбок, значим, отколкото ти самият някога си предполагал.

Ако някой мисли, че чудеса се случват само на теория, той не е чел тази книга или не й е повярвал. Което е невъзможно, ако я е прочел.