Казуси - Зависимости

Възможно ли е чрез хипноза да се повлияе на зависимост от алкохол?

Възможно ли е чрез хипноза да се повлияе на зависимост от алкохол? А на зависимост от наркотични вещества? Ако е възможно, моля да ми дадете Ваши координати, където да Ви потърсим за тези проблеми, касаещи моя син, който е на 22 години.

Отговор на зададения въпрос:

Терапевтът сочи пътя, пациентът го извървява. Терапията отваря нови врати, но пациентът решава дали иска да премине през тях или да остане окован към рутината с оковите на навиците си.

Възможно е и сме повлиявали не един случай, при желание от страна на зависимия да се освободи от проблема и при съдействие от негова страна по време на терапевтичния процес.  Хипнотерапията в комбинация с Интензивното дишане  са особено ефективни преживелищни методи при различен тип зависимости.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • ХИПНОЗАTA МОДУЛ R(еволюция) - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ R(еволюция) Вътрешни пътувания, СубсТранс, Мултиверсума и Ти  (в оригиналната си версия) 29 ноември – 1 декември ’19 Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting […]
  • ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M Mахалото Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев