Препоръчвам курса по хипноза като една провокация за креативност и себепознание

По време на семинара, по един нетрадиционен и ненатрапчив начин, чрез разказ, диалог (понякога полемика), неусетно попадаш в „дълбоките води“. Задачите, по които се подготвяш и въпросите, които трябва да решаваш неволно те сближават с другите от групата и започваш да се свързваш с тях на друго ниво, различно от битово-ежедневното, усещаш различната сила и естество на връзката с всеки един.

Скоро разбираш от практическите упражнения, че именно тези взаимоотношения са водещи за един успешен терапевтичен сеанс. Когато почувстваш ефекта и върху себе си, осъзнаваш, че това е ключовият момент, в който вече можеш да разказваш и да препоръчаш на другите и най-важното – да знаеш на кого си струва да го препоръчаш.

Курсът по хипноза е една деветдневна провокация за любознателност, креативност, инициативност, извор на мотивация за решителност и ентусиазъм, за себепознаване. Всяка дума, чута или споделена по време на курса, има своя уникален смисъл и в даден момент намира абсолютно точното си място в контекста на живота на всеки от нас.

Курсът по хипноза не ни създава грешни представи, не ни дава празни съвети и заблуди за това какво можем и не можем да правим и как да живеем. Психотерапевта Доктор Тенчев само „открехва една врата, остава ние да намерим смелостта да я отворим и да влезем“.

Катрин А.

още от психотерапевта:

  • Шансът за промяна в рамката на социалната изолация и COVID-19 - Изолацията е рамка, която пресира психиката. Пандемията е паузата, която дава шанс за истинска промяна в живота. Авторитетният психотерапевт, лектор и писател д-р Димитър Тенчев е отново гост в предаването „100% будни“ по БНТ. Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в […]
  • Паник атаките и депресията след отпуск са шанс за промяна - Как да се справим със стреса след ваканцията и как да се преборим със страховете си от промяна — д-р Тенчев гостува в ефира на „Дарик“ радио. Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев