Хипнозата преобърна светогледа ми

Преди бих казал, че попадането ми в InSighting е съвсем случайно, но сега вече мисля, че съвсем целенасочено вселената ме е пратила точно при д-р Тенчев – бил съм готов за Промяната!

Курсът по хипноза, който завърших ми даде много повече от колкото въобще съм си представял, че мога да получа – той ми даде нова насока, нова пътека, която не бях виждал досега. Погледнах света с различни очи и започнах да виждам взаимовръзки, които преди не съм можел или не съм искал да видя. Благодарен съм!

Явор

други публикации от психотерапевт:

  • INSIGHTING СЪБИТИЕТО 2021 - ЛЯТО/ЮГ INSIGHTING СЪБИТИЕТО 2021 ИДВА!   18-27 ЮЛИ ЖИВ-О-ТАТ Ритрийт във вълшебната планина — без усилие, без правила 10 дни  Естественост. Естетика. Еспри.  с Д.  Съм ли си или не си? InSighting Събитието 2021 Идва!  Жив-О-Тат — две топли думи Свобода или сигурност?  Знаеш… че не знаеш. Можеш… но не става. Искаш… не се дава. […]
  • Епохалното откритие на човечеството, обречено на забрава -    Каква е приликата и разликата между петела и орела? Въпросът изглежда наивно елементарен. И петелът, и орелът са птици — имат криле. Първият обаче не може да ги използва, те са рудиментирали. Най-много да направи жалък опит да прехвръкне до близкия градински плет. Докато орелът — господарят на простора — може величаво да се рее […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев