Хипнозата преобърна светогледа ми

Преди бих казал, че попадането ми в InSighting е съвсем случайно, но сега вече мисля, че съвсем целенасочено вселената ме е пратила точно при д-р Тенчев – бил съм готов за Промяната!

Курсът по хипноза, който завърших ми даде много повече от колкото въобще съм си представял, че мога да получа – той ми даде нова насока, нова пътека, която не бях виждал досега. Погледнах света с различни очи и започнах да виждам взаимовръзки, които преди не съм можел или не съм искал да видя. Благодарен съм!

Явор

други публикации от психотерапевт:

  • Интензивното дишане, лечението на паник атаки, тревожност, депресия и намирането на пътя към себе си - Откровения за дишането в първо лице, като път към изгубеното си аз и разкриване на пълния потенциал на личността, който изразява това „аз“ като творец върху платното на живота. Д-р Димитър Тенчев гостува на Деляна Маринова (Джуджи) в Healthy Lifestyle.
  • RESET 222 — РАМА РАДОСТТА - INSIGHTING U-NIQUE! RESET 222 РАМА РАДОСТТА (Настройване към по-висша честота) Посрещане на Соларната Нова Година 4-6 февруари 2’22 Животът няма да е същият след това Тридневен семиритрийт от необичайности В Утробата   или  Google Meet Утре започва от сега! Познаваш Утробата в InSighting център, нали? Изпитал/а си чувството веднъж попаднал/а там, да не искаш да […]