Казуси - Как да си помогна

От доста време съм изправена пред дилемата любовта или приятелите

Здравейте, искам да попитам как да се справим с постоянните дилеми, пред които ни изправя живота? Това е най-големият ми проблем. От доста време съм изправена пред дилемата кое да избера – любовта, която е до мен или летните, незабравими моменти, споделени с приятели.

Отговор на зададения въпрос:

Ситуацията, пред която сте изправена трудно може да бъде наречена дилема. На първо място, ако до вас наистина е любовта, би трябвало извън тези отношения нищо да не ви липсва и да не ви е необходимо. От друга страна „незабравимите летни моменти с приятели” не би трябвало да са в противоречие с любовта ви, тъй като би трябвало да можете да сте навсякъде с човека до себе си, ако той наистина е вашата любов. И ако наистина имате толкова силен копнеж по незабравимите летни моменти с приятели, че да го превръщате в най-големия си проблем, то това означава, че приемате връзката си като ограничение, което ви пречи да бъдете себе си. Помислете върху това.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • InSighting Пътешествия към безкрая - InSighting Пътешествия към безкрая   РАЗ/МАХ Годината на Металния Плъххх Заминах самотен, пристигнах сам, завърнах се самостоен Преломен ритрийт в планината с Д. “Моята вяра не се нуждае от вярата на другите.” Морфеус. Матрицата Раз/мах— на Мах Концепцията? не, този път няма концепция. Поне не познатия вербален концептуален разбор преди ритрийт. Логично ще зададеш въпроса […]
  • INSIGHTING СЪБИТИЕТО 2020 ИДВА! -   INSIGHTING СЪБИТИЕТО 2020 ИДВА!   18 – 27 ЮЛИ S/ 10-дневен ритрийт в атмосферата на Спокойствието Силата Свободата Самостойността Споделеността с Д.    Как се строи къщата на разЛичността Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев