Дали мога да въздействам на друг човек, който е далеч от мен?

Може ли да ми отговорите дали, прилагайки Вашата техника, мога да въздействам на друг човек, който е далеч от мен, и да му помогна да мисли позитивно, да не завижда.

Отговор на зададения въпрос:

Не, можете да помогнете единствено на себе си. Дишането променя вас и вашия живот, за да се промени друг човек, той трябва да диша, а не вие. Онова, което обаче дишането може да направи за вас е хора, които ви завиждат да отпаднат от обкръжението ви, както и да се повиши личностната ви сила, така че да няма деструктивни външни влияния в живота ви. Един от големите бенефити при InSighting Интензивното дишане е, че излишното, негативното, (себе)разрушителното в живота ни под формата на хора, факти и обстоятелства отпада като есенни листа пометени от вятъра.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • InSighting Пътешествия към безкрая - InSighting Пътешествия към безкрая   РАЗ/МАХ Годината на Металния Плъххх Заминах самотен, пристигнах сам, завърнах се самостоен Преломен ритрийт в планината с Д. “Моята вяра не се нуждае от вярата на другите.” Морфеус. Матрицата Раз/мах— на Мах Концепцията? не, този път няма концепция. Поне не познатия вербален концептуален разбор преди ритрийт. Логично ще зададеш въпроса […]
  • INSIGHTING СЪБИТИЕТО 2020 ИДВА! -   INSIGHTING СЪБИТИЕТО 2020 ИДВА!   18 – 27 ЮЛИ S/ 10-дневен ритрийт в атмосферата на Спокойствието Силата Свободата Самостойността Споделеността с Д.    Как се строи къщата на разЛичността Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев