Дали мога да въздействам на друг човек, който е далеч от мен?

Може ли да ми отговорите дали, прилагайки Вашата техника, мога да въздействам на друг човек, който е далеч от мен, и да му помогна да мисли позитивно, да не завижда.

Отговор на зададения въпрос:

Не, можете да помогнете единствено на себе си. Дишането променя вас и вашия живот, за да се промени друг човек, той трябва да диша, а не вие. Онова, което обаче дишането може да направи за вас е хора, които ви завиждат да отпаднат от обкръжението ви, както и да се повиши личностната ви сила, така че да няма деструктивни външни влияния в живота ви. Един от големите бенефити при InSighting Интензивното дишане е, че излишното, негативното, (себе)разрушителното в живота ни под формата на хора, факти и обстоятелства отпада като есенни листа пометени от вятъра.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • Quantum Red - InSighting U!nique Quantum Red   Квантово генерирана случайност, червеното хапче на неопределеността и мартеницата на синхроничността 1 МАРТ 2020 Да бъгнем К0да на най-българския празник aka  По пътя на червено-бялата нишка Quantum Red (QR) — В есенция Онези, които знаят, не говорят; онези, които говорят, не знаят. QR — И все пак… Квантово генерирани случайности, […]
  • Дао на дъжда v.2.0 - InSighting Unique! Дао на дъжда v.2.0   Новолуние, (пред)новогодишно пречистване и метасинхронизация  В една уютна инсайтърска вечер 26 декември ’19 Дао на дъжда — инспирираща притча, пренастройваща Дао-то ти Веднъж в едно село настанала страшна суша и жителите му повикали на помощ един странстващ даоски монах. Даосът дори не влязъл в селото, а се затворил […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев