Казуси - Безизходица

Финансови проблеми

Преди време зададох въпрос, на който не отговорихте, сега ви пиша пак. Имам страшни финансови проблеми не спя, не ям, нямам желание за живот подложена съм на такъв стрес, че не знам как да се успокоя, да се мобилизирам и да започна от начало. Моля за съвет, защото усещам че откачам.

Отговор на зададения въпрос:

Благодаря ви за постоянството! Неведнъж съм споменавал, че въпросите, които идват от читателите са толкова много, че не винаги имам физическата възможност да отговоря на всички.

И така… по темата. Не може в рамките на 2 реда да се разрешат проблеми, трупани десетилетия.

Но ще ви дам съвет: Потърсете правилния терапевт за вас и започнете с генерални, а не с козметични промени в живота си.

Фиксацията върху усещането, че сте жертва ще привлича като магнит все повече хора, факти и обстоятелства, които ще препотвърждават тази ви роля. Усещам, че изпитвате чувства на безнадеждност и безизходност. Но в това има нещо ценно – няма къде по-надолу да отидете. Човекът, който няма какво да губи може да си позволи да рискува и да позволи на невъзможното да се случи. Спомнете си за героя от „Американски прелести”, който каза: „Не, не съм луд. Просто съм човек, който няма какво повече да губи”.

И не забравяйте: Най-мрачно е преди зазоряване.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • Дао на дъжда v.2.0 - InSighting Unique! Дао на дъжда v.2.0   Новолуние, (пред)новогодишно пречистване и метасинхронизация  В една уютна инсайтърска вечер 26 декември ’19 Дао на дъжда — инспирираща притча, пренастройваща Дао-то ти Веднъж в едно село настанала страшна суша и жителите му повикали на помощ един странстващ даоски монах. Даосът дори не влязъл в селото, а се затворил […]
  • Daiki’s Class 2019/2020 - InSighting Unique! Daiki’s Class 2019/2020     9 Unique събития 9 Портала към Принципа 1 InSighting година U 991 Истина 008 Сила 999 Свобода  Daiki’s Class — що е то? Класът на Дайки за специални преживявания Групата на Дайки за необикновени моменти U-Ядрото на InSighting с Дайки Учебният час на Дайки за необичайности  Трансперсоналните пътешествия […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев