Възможно ли е чрез хипноза да разбера какъв е моят проблем?

Възможно ли е чрез хипноза да разбера какъв е моят проблем?

Възможно ли е чрез хипноза да разбера какъв е моят проблем? Напоследък често плача и ми се плаче, от почти 2 г. живея с приятеля ми и далече от нашите, но вече свикнах. Чудя се каква е причината, защото би трябвало да съм щастлива и да продължа живота си, а не да плача постоянно.

Отговор на зададения въпрос:

„Би трябвало да сте щастлива”? Защо така мислите? Нима има универсална формула за щастие, в която се вписвате? Животът не е условно наклонение, а сегашно време.

Не е задължително да разбирате на рационално-логическо ниво какъв е проблема, за да изчезне той. По-важна е промяната в несъзнаваното, която да промени качеството на битието ви. Хубаво е, че може да плачете. Защото долавяте знака, че нещо в живота ви не е в ред, въпреки че „трябва да бъде”. Много по-лошо е да се самозалъгвате години наред и в залеза на живота си да разберете, че нещата не са били такива, каквито са ви изглеждали. Смисълът на живота е дълбоко осмисления живот.

Има само една посока за да промените ситуацията – навътре към себе си. Там е решението на всичките ни проблеми.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • Депресията се предава по наследство - Депресията се предава по наследство Хипнозата и Интензивното дишане премахват симптомите Д-р Тенчев, как действат сезоните на депресията? Д-р Т.: В географските ширини с умерен или по-студен климат, в част от човешката популация са разпространени т.нар. сезонни депресии, които в съвременната психотерапия и психиатрия се обозначават като сезонно афективно разстройство (САР). САР се проявява обикновено […]
  • ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M Mахалото Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев