Възможно ли е чрез хипноза да разбера какъв е моят проблем?

Възможно ли е чрез хипноза да разбера какъв е моят проблем?

Възможно ли е чрез хипноза да разбера какъв е моят проблем? Напоследък често плача и ми се плаче, от почти 2 г. живея с приятеля ми и далече от нашите, но вече свикнах. Чудя се каква е причината, защото би трябвало да съм щастлива и да продължа живота си, а не да плача постоянно.

Отговор на зададения въпрос:

„Би трябвало да сте щастлива”? Защо така мислите? Нима има универсална формула за щастие, в която се вписвате? Животът не е условно наклонение, а сегашно време.

Не е задължително да разбирате на рационално-логическо ниво какъв е проблема, за да изчезне той. По-важна е промяната в несъзнаваното, която да промени качеството на битието ви. Хубаво е, че може да плачете. Защото долавяте знака, че нещо в живота ви не е в ред, въпреки че „трябва да бъде”. Много по-лошо е да се самозалъгвате години наред и в залеза на живота си да разберете, че нещата не са били такива, каквито са ви изглеждали. Смисълът на живота е дълбоко осмисления живот.

Има само една посока за да промените ситуацията – навътре към себе си. Там е решението на всичките ни проблеми.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • Daiki’s Class 2019/2020 - InSighting Unique! Daiki’s Class 2019/2020     9 Unique събития 9 Портала към Принципа 1 InSighting година U 991 Истина 008 Сила 999 Свобода  Daiki’s Class — що е то? Класът на Дайки за специални преживявания Групата на Дайки за необикновени моменти U-Ядрото на InSighting с Дайки Учебният час на Дайки за необичайности  Трансперсоналните пътешествия […]
  • ХИПНОЗАTA МОДУЛ R(еволюция) - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ R(еволюция) Вътрешни пътувания, СубсТранс, Мултиверсума и Ти  (в оригиналната си версия) 29 ноември – 1 декември ’19 Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев