Потиснатост и страхове

Здравейте,

Аз съм млада жена, която претърпя за последните 4 години 2 спонтанни аборта. Това оказа огромно въздействие върху психиката ми и отключи множество страхове. Чувствах се непълноценна и зависима от миналото си… загубих съня си.

Преди да се срещна за първи път с д-р Тенчев, бях в търсене да намеря решение на своя проблем. Опитах всичко, за да се оправя и усмихна, дори и с хапчета предписани ми от психолог. Оказа се обаче, че не попадам на правилното решение. Загубвах мечтите си и себе си.

Това продължи, до един ден, в който моя близка приятелка ми препоръча да опитам няколко сеанса в кабинета на д-р Димитър Тенчев. Оказа се, че това било вълшебното хапче за проблема ми.

Първият ми сеанс протече в плач и страх – катастрофално. От тогава до сега след едногодишни хипнотерапии и Инсайтинг сесии, нещата се промениха.

В момента провеждам – не ревливи и потиснати сеанси, а смехотерапия! Лечението до такава степен ми подейства, че не само си възвърнах веселия и бодър дух, но и прибавих нови усещания, като това да харесвам себе си и да живея тук и сега.

Харесва ми терапията при д-р Тенчев, защото това ми даде много в духовен и личен план. Разреши ми сама да взема решението дали да се страхувам или не, дали да се отричам или да се харесвам. Помогна ми да разбера, кои са истинските неща, за които си заслужава човек да живее и да науча, че някои неща не зависят от мен. И най-вече възвърнах мечтите и усмивката си.

Ginger

още от психотерапевта:

  • ХИПНОЗАTA МОДУЛ R(еволюция) - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ R(еволюция) Вътрешни пътувания, СубсТранс, Мултиверсума и Ти  (в оригиналната си версия) 29 ноември – 1 декември ’19 R(еволюция) — Акцентите Новият авторски модул от култовия курс по хипноза на д-р Т.  R(еволюция) — Протоколът — уникалната методика на д-р Т. за иницииране и разгръщане на Вътрешни пътувания в Мултиверсалното съзнание — […]
  • ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M Mахалото Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев