Как може човек да се включи във вашите курсове?

Аз съм от провинцията (от Видин). Как може човек да се включи във вашите курсове и Вашия метод включва само техники на дишането или какво?

Отговор на зададения въпрос:

Можете да погледнете в сайта ни www.insighting.eu всички събития, които предлага InSighting център за психотерапия и личностно развитие. Събитията се провеждат регулярно. Повечето са с честота веднъж месечно като семинарите ни по интензивно дишане, групите ни за развитие потенциала на личността. Други като курсовете по хипноза и хипнотерапия и големият ни семинар се провеждат в рамките на няколкодневни интензивни тренинги веднъж  или два пъти в годината.

Самият семинар по дишане включва инструктаж, лекция и две дишания и продължава ден и половина. Провежда се в рамките на един уикенд, веднъж месечно. Има и вечерни ВИП дишания, които също се провеждат веднъж месечно. Ако датите са ви неудобни, е възможно да ви се проведе и индивидуално дишане от наш инструктор, но за да усетите силата на практиката е добре да направите поне две дишания в рамките на един месец.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • Депресията се предава по наследство - Депресията се предава по наследство Хипнозата и Интензивното дишане премахват симптомите Д-р Тенчев, как действат сезоните на депресията? Д-р Т.: В географските ширини с умерен или по-студен климат, в част от човешката популация са разпространени т.нар. сезонни депресии, които в съвременната психотерапия и психиатрия се обозначават като сезонно афективно разстройство (САР). САР се проявява обикновено […]
  • ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M Mахалото Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев