Как може човек да се включи във вашите курсове?

Аз съм от провинцията (от Видин). Как може човек да се включи във вашите курсове и Вашия метод включва само техники на дишането или какво?

Отговор на зададения въпрос:

Можете да погледнете в сайта ни www.insighting.eu всички събития, които предлага InSighting център за психотерапия и личностно развитие. Събитията се провеждат регулярно. Повечето са с честота веднъж месечно като семинарите ни по интензивно дишане, групите ни за развитие потенциала на личността. Други като курсовете по хипноза и хипнотерапия и големият ни семинар се провеждат в рамките на няколкодневни интензивни тренинги веднъж  или два пъти в годината.

Самият семинар по дишане включва инструктаж, лекция и две дишания и продължава ден и половина. Провежда се в рамките на един уикенд, веднъж месечно. Има и вечерни ВИП дишания, които също се провеждат веднъж месечно. Ако датите са ви неудобни, е възможно да ви се проведе и индивидуално дишане от наш инструктор, но за да усетите силата на практиката е добре да направите поне две дишания в рамките на един месец.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • InSighting – Пътуване към свободата - Д-р Димитър Тенчев е един от най-авторитетните психотерапевти и семинар лидери в България.  Завършил е Медицински Университет – София, магистър е по медицина и магистър по здравен мениджмънт. Бил е  дългогодишен преподавател в МУ – София. Авторитетът му, обаче, се гради на нещо много повече – а именно, над 10-годишна работа, която с най-прости думи […]
  • Стани раз-Личност - Дълго време се колебаех дали да взема участие в курса по хипноза, макар и с благородната цел да напиша статия. Някак нямах доверие на този съвременен метод. Струваше ми се манипулативен. С риск за въздействие върху човека пряко неговата воля. В крайна сметка любопитството надделя и се отправих към улица „Родопски извор“ 45 в столичния […]

доктор Димитър Тенчев

Доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев
доктор Димитър Тенчев

Най-нови публикации от доктор Димитър Тенчев