Как може човек да се включи във вашите курсове?

Аз съм от провинцията (от Видин). Как може човек да се включи във вашите курсове и Вашия метод включва само техники на дишането или какво?

Отговор на зададения въпрос:

Можете да погледнете в сайта ни www.insighting.eu всички събития, които предлага InSighting център за психотерапия и личностно развитие. Събитията се провеждат регулярно. Повечето са с честота веднъж месечно като семинарите ни по интензивно дишане, групите ни за развитие потенциала на личността. Други като курсовете по хипноза и хипнотерапия и големият ни семинар се провеждат в рамките на няколкодневни интензивни тренинги веднъж  или два пъти в годината.

Самият семинар по дишане включва инструктаж, лекция и две дишания и продължава ден и половина. Провежда се в рамките на един уикенд, веднъж месечно. Има и вечерни ВИП дишания, които също се провеждат веднъж месечно. Ако датите са ви неудобни, е възможно да ви се проведе и индивидуално дишане от наш инструктор, но за да усетите силата на практиката е добре да направите поне две дишания в рамките на един месец.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • Daiki’s Class 2019/2020 - InSighting Unique! Daiki’s Class 2019/2020     9 Unique събития 9 Портала към Принципа 1 InSighting година U 991 Истина 008 Сила 999 Свобода  Daiki’s Class — що е то? Класът на Дайки за специални преживявания Групата на Дайки за необикновени моменти U-Ядрото на InSighting с Дайки Учебният час на Дайки за необичайности  Трансперсоналните пътешествия […]
  • ХИПНОЗАTA МОДУЛ R(еволюция) - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ R(еволюция) Вътрешни пътувания, СубсТранс, Мултиверсума и Ти  (в оригиналната си версия) 29 ноември – 1 декември ’19