Лечение на зависимости

След завръщането си от България в Швеция тръгнах на работа и се заех с многобройните си ангажименти. Мога определено да се похваля, че след сеансите по хипноза и InSighting Интензивно дишане, провеждани от д-р Тенчев се чувствам толкова добре, че вече пет месеца не взимам никакви лекарства!

За човек, който ежедневно е взимал успокоителни средства петнадесет години подред, това е огромно постижение. Старая се да върша работата си така, както аз намирам за добре, въпреки че понякога това не е никак лесно. Твърдо вярвам, че човек трябва да бъде себе си и да не се предава. Направих някои промени в работната си програма (нещо, което избягвах години наред), които ми дадоха повече свободно време, което използвам за себе си. Установих, че претоварването с работа е акумулирало огромно количество стрес в мен. Сега всичко в живота ми е много по-уравновесено и балансирано.

Считам че за промяната в живота ми, намаляването на стреса и преосмисляне на житейските ценности изключително ми помогна психотерапията , която поради краткия престой в България провеждах всекидневно. Малко по-труден остава проблема с карането на кола. Явно, че ще решаваме проблемите един по един. Изглежда, че още не е дошло времето, когато ще седна зад волана без никакво притеснение. Но пак е факт, че шофирам въпреки всичко. Без лекарства! Затова смятам да продължа по пътя на промяната чрез психотерапията и „прераждащите ме“ InSighting сесии при следващото ми идване в България.

Иво

още от психотерапевта:

  • InSighting – Пътуване към свободата - Д-р Димитър Тенчев е един от най-авторитетните психотерапевти и семинар лидери в България.  Завършил е Медицински Университет – София, магистър е по медицина и магистър по здравен мениджмънт. Бил е  дългогодишен преподавател в МУ – София. Авторитетът му, обаче, се гради на нещо много повече – а именно, над 10-годишна работа, която с най-прости думи […]
  • Стани раз-Личност - Дълго време се колебаех дали да взема участие в курса по хипноза, макар и с благородната цел да напиша статия. Някак нямах доверие на този съвременен метод. Струваше ми се манипулативен. С риск за въздействие върху човека пряко неговата воля. В крайна сметка любопитството надделя и се отправих към улица „Родопски извор“ 45 в столичния […]