Лечение на зависимости

След завръщането си от България в Швеция тръгнах на работа и се заех с многобройните си ангажименти. Мога определено да се похваля, че след сеансите по хипноза и InSighting Интензивно дишане, провеждани от д-р Тенчев се чувствам толкова добре, че вече пет месеца не взимам никакви лекарства!

За човек, който ежедневно е взимал успокоителни средства петнадесет години подред, това е огромно постижение. Старая се да върша работата си така, както аз намирам за добре, въпреки че понякога това не е никак лесно. Твърдо вярвам, че човек трябва да бъде себе си и да не се предава. Направих някои промени в работната си програма (нещо, което избягвах години наред), които ми дадоха повече свободно време, което използвам за себе си. Установих, че претоварването с работа е акумулирало огромно количество стрес в мен. Сега всичко в живота ми е много по-уравновесено и балансирано.

Считам че за промяната в живота ми, намаляването на стреса и преосмисляне на житейските ценности изключително ми помогна психотерапията , която поради краткия престой в България провеждах всекидневно. Малко по-труден остава проблема с карането на кола. Явно, че ще решаваме проблемите един по един. Изглежда, че още не е дошло времето, когато ще седна зад волана без никакво притеснение. Но пак е факт, че шофирам въпреки всичко. Без лекарства! Затова смятам да продължа по пътя на промяната чрез психотерапията и „прераждащите ме“ InSighting сесии при следващото ми идване в България.

Иво

още от психотерапевта:

  • Daiki’s Class 2019/2020 - InSighting Unique! Daiki’s Class 2019/2020     9 Unique събития 9 Портала към Принципа 1 InSighting година U 991 Истина 008 Сила 999 Свобода  Daiki’s Class — що е то? Класът на Дайки за специални преживявания Групата на Дайки за необикновени моменти U-Ядрото на InSighting с Дайки Учебният час на Дайки за необичайности  Трансперсоналните пътешествия […]
  • ХИПНОЗАTA МОДУЛ R(еволюция) - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ R(еволюция) Вътрешни пътувания, СубсТранс, Мултиверсума и Ти  (в оригиналната си версия) 29 ноември – 1 декември ’19 Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев