Преодоляване на чувството за загуба на близки хора

Казвам се Валерия. В кабинета на д-р Тенчев се озовах през м.май 2008 г. Казвам озовах, защото това е точната дума. Изживявах голяма лична драма, правех всичко механично, не можех да спя и се чувствах ужасно.

На 16.02.2008г. в катастрофа загина близък мой приятел. На 07.03.2008 г. нелепо загина баща ми. Връзката ми с него беше много силна. Мога да кажа, че в продължение на 35 години имах щастието да имам много добър баща.

През последните години бях прочела доста литература с езотерична насоченост. Имала съм през живота си сериозни трудности. Бях убедена, че съм достатъчно силна за да се справя с всичко сама. В този момент обаче не можех.

Първата ми среща с д-р Тенчев беше опознавателен разговор. Мога да кажа,че му се доверих интуитивно още тогава.Той ми препоръча да посетя техен дихателен /InSighting/ семинар. Посетих го и за мое учудване нощта след втория ден от семинара аз спах цели пет часа. Това не ми се беше случвало от три месеца!

Продължих посещаването на семинари, включително големия деветдневен семинар в Смолян, както и индивидуалните си посещения в кабинета на д-р Тенчев. Самият той, като личност е много интересен, интелигентен и интуитивен човек. Понякога една различна гледна точка, една казана на място дума може да промени светогледа ни. Всичко това съвместно с дихателните техники и хипнозата наистина могат да променят живота на човек. Определено промениха моя.

Не на последно място мога да кажа, че посещавайки семинарите намерих нови и интересни приятели, с които споделяме знания и опитности. Един от участниците в семинарите например много ми помогна да променя цялостната си концепция за смъртта.  Нещо, което за мен към онзи момент беше безценно. От друг взимам пример за самоконтрол и т.н.

Смятам, че срещата ми с д-р Тенчев беше хубавото нещо, което ми се случи между нещастията и трудностите и съм благодарна, че се случи. Получих помощ, научих много нови неща и направих първа крачка от път, който избрах и желая да вървя.

Валерия

още от психотерапевта:

  • ХИПНОЗАTA МОДУЛ R(еволюция) - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ R(еволюция) Вътрешни пътувания, СубсТранс, Мултиверсума и Ти  (в оригиналната си версия) 29 ноември – 1 декември ’19 R(еволюция) — Акцентите Новият авторски модул от култовия курс по хипноза на д-р Т.  R(еволюция) — Протоколът — уникалната методика на д-р Т. за иницииране и разгръщане на Вътрешни пътувания в Мултиверсалното съзнание — […]
  • ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M - InSighting UNIQUE!   ХИПНОЗАTA  МОДУЛ M Mахалото Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България. Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев