Междуличностни проблеми

С годеника ми сме заедно от 4 години и до преди 2 седмици бяхме много щастливи

С годеника ми сме заедно от 4 години и до преди 2 седмици бяхме много щастливи, но тука на скоро се държи много студено към мен, излиза вечерта и не се прибира вкъщи, даже ми заяви, че иска да се разделим за 2 седмици. Разговаряхме много обаче не ми казва каква е причината, твърди че няма друга и че аз нямам никаква вина за случващото се. Незная как да постъпя, мисля че е в депресия. Как да постъпя, как да разговарям с него?

Отговор на зададения въпрос:

За да разговаряте с него, той трябва да иска да разговаря с вас. Диалогът включва двама души. Искате ли да знаете истината? Може да не ви хареса. Ако да, научете я, каквото и да твърди той.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • InSighting Съвършенството на медитацията 2019 - INSIGHTING СЪВЪРШЕНСТВОТО НА МЕДИТАЦИЯТА ZenDo ZenGo 1 aka ЕСТЕСТВЕНОСТТА   Шестдневен ритрийт в планината в медитация, мир и синхрон с Потока 20-25 април 2019 Някъде… в планината! Водещ на семинара — д-р Димитър Тенчев — основател на InSighting ZenDo ZenGo — в зен резюме: Трите качества на елиминирането (българският войник трябва винаги да има под […]
  • InSighting Unique 3 - ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ с InSighting Unique 3 Медитация Дишане Звук  3 уникални ивента в 3 празнични вечери 22, 23, 24 Март Пролетта започва отвътре! Unique Медитацията Хексаграм — Портал към безкрая 22 март 19:09  InSighting Център Какво е Хексаграма? И Дзин — метод за гадаене от шест линии, подредени в 64 комбинации  Фънг шуй — […]

доктор Димитър Тенчев

Доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев
доктор Димитър Тенчев

Най-нови публикации от доктор Димитър Тенчев