Междуличностни проблеми

С годеника ми сме заедно от 4 години и до преди 2 седмици бяхме много щастливи

С годеника ми сме заедно от 4 години и до преди 2 седмици бяхме много щастливи, но тука на скоро се държи много студено към мен, излиза вечерта и не се прибира вкъщи, даже ми заяви, че иска да се разделим за 2 седмици. Разговаряхме много обаче не ми казва каква е причината, твърди че няма друга и че аз нямам никаква вина за случващото се. Незная как да постъпя, мисля че е в депресия. Как да постъпя, как да разговарям с него?

Отговор на зададения въпрос:

За да разговаряте с него, той трябва да иска да разговаря с вас. Диалогът включва двама души. Искате ли да знаете истината? Може да не ви хареса. Ако да, научете я, каквото и да твърди той.

Д-р Тенчев

още от психотерапевта:

  • InSighting Пътешествия към безкрая - InSighting Пътешествия към безкрая   ПРЕ/ХОДЪТ 20-26 ОКТОМВРИ Годината на Земното Прасе К0дове, звуци, субсТранс, цветове 7 дневен ритрийт с Д. В преломно уединение в планината “Знам, че си там някъде. Мога да те почувствам. Знам, че те е страх; че те е страх от нас; че те е страх от промяната. Не знам бъдещето. […]
  • InSighting ДЕСЕНЗИНГ - InSighting Unique! 24 ЧАСА  ДЕСЕНЗИНГ  28-29 ЮНИ ’19 Веднъж в годината… Само в InSighting Център… Имаш среща… със себе си МИТИЧНАТА ЗАЛА УТРОБАТА 12 ЧОВЕКА 24 ЧАСА СЕНЗОРНА ДЕПРИВАЦИЯ ТЪМНИНА ХАОС ШУМ СЪННО-БУДНА МЕДИТАЦИЯ ИНСАЙТИ И ВАЛЯЩИ ОТКРОВЕНИЯ ПРЕЖИВЯВАНЕ, КОЕТО ЩЕ ПОМНИШ… ДО ПРОСВЕТЛЕНИЕТО Автор доктор Димитър ТенчевПсихотерапевт в InSighting ЦентърД-р Димитър Тенчев е сред […]

доктор Димитър Тенчев

доктор Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting Център
Д-р Димитър Тенчев е сред от най-авторитетните психотерапевти в България.
Има дългогодишен професионален опит в областта на трансперсоналната психотерапия, хипнозата и хипнотерапията. Водещ е на семинарите по InSighting и е инспириращ лектор по теми, свързани с кризата на личността, индивидуалната свобода и себепознанието като път към фундаментална промяна.
Повече за д-р Тенчев